واکنش دمشق به تحرکات تجاوزکارانه اسرائیل در سوریه جدیدترین آمار شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۴ شهریور ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور در مراسم تجلیل از صنعتگران برتر کشور حضور یافت تذکرات نمایندگان مجلس به دولت| تاکید بر جبران خسارات ناشی از خاموشی‌های مکرر آیت الله علم‌الهدی: شهرداری؛ نزدیک‌ترین نهاد به زندگی روزمره مردم است | بلندمرتبه‌سازی‌های غیرمجاز در اطراف حرم؛ بی‌احترامی به حریم امام رضا (ع) زینی وند: آئین‌نامه اجرایی قانون انتخابات شورا‌های اسلامی کشور تدوین شده است بهره‌برداری از باند دوم محور کاشمر- سه‌راهی شادمهر با بودجه ۳ هزار میلیارد تومانی استقبال رژیم صهیونیستی از اقدام ضدایرانی استرالیا گفت‌و‌گو‌های ژنو؛ ابتکار روسیه درباره اسنپ‌بک و بررسی همکاری ایران و آژانس عدم ثبت‌نام و اخراج دانش‌آموزان به دلیل نمرات ضعیف خلاف قانون است تعیین سفیر جدید آمریکا در بغداد| مواضع «هریس» در قبال ایران چیست؟ جهاد اسلامی: اعراب به وظیفه خود در قبال غزه عمل نکردند بیانیه کمیسیون امنیت ملی درخصوص فعالیت مجدد آژانس در ایران عضو کمیسیون اصل ۹۰: توصیه رهبرانقلاب بر حمایت از رئیس‌جمهور را با جان و دل پیش می‌بریم گفت و گوی تلفنی سرلشکر موسوی و فرمانده ارتش پاکستان با محوریت ریشه کن کردن تروریسم واکنش مدیرکل سازمان جهانی بهداشت به بمباران بیمارستان‌های غزه چین حمله به کادر درمانی و خبرنگاران در غزه را محکوم کرد صهیونیست‌های معترض به نتانیاهو جاده‌های اصلی را بستند + فیلم بیانیه نمایندگان مجلس در خصوص اهمیت راهبردی منطقه قفقاز جنوبی و کریدور زنگزور سخنگوی وزارت امور خارجه:در حال بررسی متن پیش‌نویس پیشنهادی روسیه برای تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ هستیم (۴شهریور۱۴۰۴) نماینده تهران: وزیر تعاون به رفتارهای خلاف قواعد و قوانین صندوق بازنشستگی ورود کند + فیلم عکاس رویترز در اعتراض به کشتار خبرنگاران در غزه استعفا داد اصلاح لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی در صحن علنی مجلس (۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر خارجه استرالیا: روابط دیپلماتیک با ایران را حفظ خواهیم کرد بیانیه ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت هفته دولت: در مسیر اعتلای ایران اسلامی بکوشید اقدامات خصمانه استرالیا علیه تهران | کانبرا سفیر ایران را اخراج می‌کند تاکید رئیس مجلس بر لزوم حمایت از دولت | کسانی که حرف از عدم کفایت رئیس‌جمهور می‌زنند، در زمین دشمن بازی می‌کنند
سرخط خبرها

هراس در سرزمین‌های اشغالی | آذوقه در اسرائیل تمام شد

  • کد خبر: ۲۲۱۶۸۹
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۲
هراس در سرزمین‌های اشغالی | آذوقه در اسرائیل تمام شد
درحالیکه ترس و وحشت ساکنان رژیم صهیونیستی را فراگرفته و آنها همچنان درحال ذخیره مواد غذایی هستند، گزارش‌های میدانی از سرزمین‌های اشغالی حاکی از آن است که ساکنانی که برای خرید آذوقه به فروشگاه‌ها هجوم آورده‌اند با جمله «آذوقه تمام است»، روبرو شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری فرانسه در این باره نوشت که ساعاتی بعد از پاسخ گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به اقدامات تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی علیه پایگاه‌های نظامی این رژیم، انفجار‌های متعددی در سرزمین‌های اشغالی به گوش رسید.

مشاهدات میدانی خبرنگاران از ساکنان این سرزمین‌ها حاکی از آن است که هنوز تعداد قابل توجهی از جمعیت با داشتن بطری‌های آب به سمت پناهگاه‌ها در فرار هستند.

الیاهو برکات، مالک ۴۹ ساله خواربارفروشی در محله مامیلا در تل آویو، گفت: همانطور که می‌بینید قفسه‌ها خالی است و همه در حال فرار به سمت پناهگاه‌ها هستند.

برکات گفت که طی ساعات گذشته افراد زیادی برای تهیه آذوقه و آب به مغازه او آمده‌اند و اکنون همه چیز تمام شده است.

یک مقام ارتش رژیم صهیونیستی گفت که ایران بیش از یکصد پهپاد تهاجمی را به سمت رژیم صهیونیستی پرتاب کرده است و تعداد بیشتری نیز ممکن است شلیک شود.

دانیل هاگاری سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز به مردم هشدار داد که برای جستجوی سرپناه آماده شوند.

هاگاری، گفت: به شما یادآوری می‌کنم که مهم نیست که تهدید از کجا پرتاب می‌شود، وقتی زنگ خطر به صدا در می‌آید باید وارد پناهگاه شوید و کمتر از ۱۰ دقیقه در آنجا منتظر بمانید.

مایکل اوزان دندانپزشک ۵۲ ساله نیز گفت که خانواده‌اش در خانه پدرشوهرش جمع شده بودند تا در کنار هم باشند.

آنها دستورات را دنبال کردند، مواد غذایی فاسد نشدنی خریدند و آماده رفتن به پناهگاه ساختمان مسکونی خود شدند. او گفت که انتظار دارد زندگی روزمره در روز‌های آینده مختل شود.

طبق اخبار منتشر شده در حال حاضر تمام مدارس و ساختمان‌های دولتی در سرزمین‌های اشغالی طی روز‌های آینده تعطیل هستند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شنبه شب با صدور اطلاعیه‌ای از شلیک ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی و مواضع رژیم صهیونیستی خبر داد.

در اطلاعیه سپاه آمده است: در پاسخ به جنایت‌های متعدد رژیم صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، نیروی هوافضای سپاه، اهداف معینی در داخل سرزمین‌های اشغالی را با شلیک ده‌ها فروند موشک و پهپاد مورد اصابت قرار داد.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل نیز اعلام کرد: اقدام نظامی ایران بر اساس بند ۵۱ منشور سازمان ملل متحد در خصوص دفاع مشروع در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به اماکن دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->